Het is een tijdje stil geweest, maar daar ben ik weer. Nagedacht over deze tijd waar we in leven en hoe ik mijn steentje kan bijdrage.

Thuis heb ik drie kinderen die nog studeren, ik zie en merk aan hen dat ook zij het een lastige situatie vinden, waarin wij ons nu bevinden. Ze moeten er mee dealen, ze zien  hoe hun opleiding toch probeert les te geven. De ene opleiding heeft daar betere communicatie in dan de andere.

In het begin was het wennen, thuis achter hun beeldscherm een beetje tegen een scherm aankijken en niemand die eigenlijk echt iets durft te vragen of zeggen, omdat het allemaal zo onwennig is. Uiteindelijk went het wel, achter het beeldscherm zitten, maar het binnen zitten niet. Geen feestjes waar ze naar toe kunt leven, geen sociale contacten op school of tijdens sport, zomaar even shoppen, weinig familie en vrienden om hun heen. Het zouden de mooiste en leerzaamste momenten van hun leven moeten zijn, vrijdagochtend met een brakke kop in het collegezaal, zit er niet in.

Leermomenten ja, die zijn er zeker, alleen op een heel andere manier dan gedacht.

Herken jij jezelf hierin?

Linda de Jong, Coachpraktijk Imagine wil je graag coachen, zodat je meer inzichten krijgt in je eigen kunnen, eigen kracht en zingeving. Praten, sparren of gewoon je verhaal doen en een luisterend oor kunnen helpen om weer even op adem te komen. Wat heb jij nodig om jezelf beter te voelen en wat zijn jouw mogelijkheden om meer zin te geven aan je dag. Zodat je weer plezier krijgt in je dagelijkse dingen.

Uiteindelijk ben jij de enige die je mindset kunt veranderen. 

Ben jij tussen de 16 t/m 25 jaar en heb jij behoefte aan een gesprek dat je helpt om even op adem te komen? Stuur mij een berichtje en dan maken we een afspraak!

Online coaching mogelijk of face tot face in mijn praktijk.

Comments are closed