Durf je naar jezelf te kijken en te ontdekken hoe mooi je bent, als je jezelf kunt zijn? Wil je in je eigen kracht komen te staan en uitstralen wie jij werkelijk bent? Met al je lichte kanten en schaduwkanten jezelf accepteren. Ben je benieuwd hoe anders het leven voor jou kan gaan stromen?

Stel je eens voor (Imagine) hoe je leven er dan uit zou zien. Als je kunt zijn wie je werkelijk bent en van binnenuit naar buiten kunt leven. 

Ik coach je graag om hiermee actief aan de slag te gaan. Ik kijk graag met je mee en gebruik daarbij mijn ervaringen en expertise, die ik heb opgedaan in mijn eigen leven en geleerd heb bij de opleidingen die ik gevolgd heb. Wat ik geleerd heb is dat alle antwoorden liggen opgeslagen in onszelf. Alleen jijzelf kunt de stap zetten naar verandering.


Wat is een intuitief  coach?

Als intuïtief coach verkrijg ik mijn informatie door middel van de energie die dieper gaat dan de betekenis van uitgesproken woorden of lichaamstaal. Het is een vorm van energie die ik aanvoel en omzet in woorden. Of weet welke oefening jou op dit moment goed kan helpen bij jouw vraagstuk. Ik gebruik mijn intuïtie om jou te helpen helder te krijgen wie je bent. Wat jouw kracht is, je talent, zodat je energie beter stroomt en je blij en gelukkig kunt leven. Je leert om te gaan, te accepteren met wat het leven je brengt. Dit zet je om, (transformeren) tot jouw kracht. 

Hoe kan ik jou helpen?

Mijn werkwijze is gebruik te maken van mijn intuitie en toe te passen wat er op dit moment voor jou nodig is. Dit om weer in beweging te komen, of zodat je weer verder kunt. Ik wil je coachen om samen de antwoorden te vinden die jij zoekt en in jou aanwezig zijn. In het coachtraject ben jij zelf verantwoordelijk voor je eigen veranderingsproces. Het uitgangspunt is dat de coachgesprekken altijd uitgaan van gelijkwaardigheid tussen de coachee en coach.

Door middel van het gebruiken van mijn intuïtie in het coachen, kan het onderbewuste in jouw, weer bewust worden. Het doel van mijn coachen is, jou in je eigen kracht te zetten en te accepteren wie je bent en dat je jezelf mag zijn.

Systemisch werken/
opstellingen
Werkwijze
Tarieven & data