Visie van Coach – Praktijk Imagine 

De grootste crisissen in mijn leven, zijn tevens mijn grootste cadeaus die het leven mij gegeven hebben. Door de persoonlijke crisissen heb ik geleerd wie ik ben, ik ben op zoek gegaan, doordat ik voelde dat er meer was. Wat kan ik, en wat heb ik nodig, waarom voel ik dit en wat kan ik eraan doen om ervoor te zorgen dat het mij weer goed gaat.Elke dag opnieuw leer ik van alle ervaringen die het leven mij biedt. Elk mens heeft zijn schaduw kant en lichte kant. Mijn ervaring is dat ik gekozen heb om de diepe nare gevoelens toe te staan en dat er altijd licht is aan het eind van de tunnel. Dat dit een golvende beweging is die komt en die gaat en dat is voor mij leven. Voelen wat geluk, liefde, verbinding, blijheid. Tevredenheid, verdriet, boosheid, rouw etc is.

Echt voelen en er even in gaan zitten om er vervolgens weer uit te komen. Door je niet te verzetten, maar het te doorleven. Doordat ik gevoeld en ervaren heb wat verdriet, verlies, depressie, zwaarmoedigheid en onrust met een mens kan doen. Zo is het leven voor elk van ons, dit hoort bij het leven. Het is normaal en functioneel om dit te ervaren!

Ik weet voor mezelf dat ik steeds bewust de keuze heb gemaakt om uit te zoeken waar mijn gevoelens vandaan kwamen en wat deze zeggen over mij of mijn probleem. Door hulp te durven vragen (wat steeds spannend is) heb ik veel over mezelf geleerd en meer in mijn eigen kracht ben komen te staan en durf te zijn wie ik ben.

Op mijn levenspad ben ik nog steeds al lerende onderweg en ik heb steeds het gevoel dat dit leven is…


wat is intuitief coachen?
Systemisch werken/opstellingen
Werkwijze
Tarieven & data